Ponosni sponzor

Ponosni smo, da s svojim imenom lahko podpiramo in pomagamo uspešnim športnikom kot tudi inovatorjem na svoji ustvarjalni poti.

Odbojkarski klub ACH Volley
Zgodovina kluba, ki sega v leto 1970, je polna uspehov tako doma kot v tujini. Ponosni smo, da lahko prispevamo k njihovim dosežkom.

ACH Volley

Atletska zveza Slovenije (AZS)
To je organizacija, ki že 90 let organizirano skrbi za razvoj slovenske atletike. Uvršča se med najuspešnejše slovenske športne organizacije in uspešno uresničuje svoje strateške usmeritve in sledi svojemu poslanstvu in viziji.

Med poslanstvo AZS sodi skrb za kar najbolj optimalne pogoje za vrhunske atlete, skrb za razvoj in popularizacijo šolske in otroške atletike, usposabljanje in spodbujanje delovanja trenerjev in sodnikov ter vseh strokovnih delavcev, skrb za odlično organizacijo atletskih tekmovanj ter prepoznavnost atletike in sodelovanje z mediji, skrb za sodelovanje s partnerji, sponzorji in donatorji ter spodbujanje delovanja v duhu poštenega tekmovanja. Ena izmed pomembnih aktivnosti AZS je borba proti dopingu.
Številne kolajne z Olimpijskih iger in svetovnih ter evropskih prvenstev in drugih tekmovanja tako v članskih kot mladinskih kategorijah, priča o vrhunskem znanju in odlični organiziranosti slovenske atletike, saj so kolajne plod pretežno domačega znanja in so jih slovenski atleti dosegli v vseh disciplinah spektra atletike: šprintih, skokih, tekih, metih, mnogobojih in gorskih tekih ter veteranski atletiki.

Ponosni smo, da smo lahko pokrovitelj ene najstarejših in najuspešnejših slovenskih športnih zvez, ki veliko vlaga v delo z otroki in mladino.
Atletska zveza Slovenije


INA3 - model za širitev inovacijske kulture

INA3 zajema široko populacijo posameznikov in skupin. Spodbuja zaposljivost posameznikov in uveljavitev inovativnega razmišljanja v novi zaposlitvi, ali skozi timsko povezovanje oziroma z dejansko ustanovitvijo podjetja. V času sodelovanja v projektu si člani skupine INA3 pridobijo dragocene delovne izkušnje in številna nova znanja. Pomembna dodana vrednost je vsakoletni natečaj za izbor novih idej, invencij ali inovacij INA3, in predstavitev potencialnim investitorjem ter nastop na javnem forumu mladih. Za razliko od drugih iniciativ, ki so predvsem usmerjene v spodbujanje nastajanja novih podjetij, se program INA3 usmerja v oblikovanje poola za nove kadre in podjetniške ideje.
INA3


Nogometni klub Tolmin

Nogometni klub Tolmin je bil ustanovljen leta 1921, leta 1927 pa je tolminska občina zaradi vse večjega navdušenja nad nogometom in zaradi razvoja te igre zgradila novo športno igrišče Na logu. 6 let kasneje je bilo s prostovoljnim delom urejeno športno igrišče, leta 1967 pa je bil zgrajen stadion.
Od konca 2. svetovne vojne pa do leta 1971 je nogometno moštvo delovalo v različno poimenovanih športnih društvih in v okviru slovenskega ozemlja dosegalo na lestvicah visoke uvrstitve.
Leta 1971 se je nogometno moštvo osamosvojilo in ustanovilo lastno društvo z imenom Nogometni klub Tolmin. Pod tem imenom se nogomet na Tolminskem z manjšimi vzponi in padci organizirano igra vse do današnjih dni.
Nogometni klub Tolmin

Zgodbe o uspehu

 • Z uvedbo sistema Perftech.LARGO smo naredili korak naprej, saj omogoča lažje operativno delo in lažje pregledovanje podatkov. Ponuja dodatne razvojne možnosti in povezave z drugimi poslovnimi rešitvami.  
  KOTO d.o.o., Luka Babnik
 • Perftech.Largo je v hiši že dolgo vrsto let. Leta razvoja in podpore so nam prinesla informacijski sistem, ukrojen po meri uporabnika, stabilen, učinkovit in prilagodljiv.
  TKK Srpenica d.d., IT oddelek
 • Hospitality rešitev Yolanda nam je privarčevala ogromno denarja, popolnoma vsa gradbena dela in motenje gostov, saj smo rešitev lahko izvedli na obstoječi kabelski infrastrukturi.
  Hotel Slon, Gregor Jamnik, direktor
 • Perftech.MIS je prepričal tudi našega novega belgijskega lastnika in g. Barta Moonena iz nadzorne službe. Za vpogled našega poslovanja si je izbral ravno to aplikacijo. Dobro se zaveda, da ima s tem vse pomembne podatke takoj na dlani. Kjerkoli in kadarkoli.
  TKK Srpenica d.d., IT oddelek

Želite izvedeti več?

Pošljite nam povpraševanje preko elektronskega obrazca.