• IT storitve prežete s poslovnim in tehničnim znanjem
     
  • Uvajanje in izgradnja ERP sistemov za potrebe kupca
  • Svetovanje za poslovne sisteme za njihovo celovitost in učinkovitost
  • Vzdrževanje IT infrastrukture zagotavlja kakovost in odzivnost
  • Kolokacija nudi gostovanje na naših strežnikih
NOVICE
  
RAČUNALNIŠKA OPREMA
NOVOSTI  VERZIJE
Perftech.Largo 
 

Prijava uporabnikov

Želite izvedeti več?

Pošljite nam povpraševanje preko elektronskega obrazca.

IT storitve

Z željo, da izbrane rešitve zaživijo, nudimo ustrezne kvalitetne IT storitve, s katerimi zagotavljamo, da se želen sistem čim hitreje vzpostavi, da se investicija začne vračati (ROI) in da se izkoristijo nove priložnost, ki jih nudi rešitev.

Zagon ERP sistema bo za vas izvedla ekipa strokovnjakov s področja uvajanja in izgradnje informacijskega sistema, ki bo s svojim znanjem in vašimi posebnostmi vzpostavila učinkovito podporo poslovanju.  Za izvedbo zahtevnega projekta je nujen projektni pristop in izkušen vodja projekta s sposobno ekipo ter z zagotovljenim sodelovanjem vodstva posamezne poslovne in proizvodne funkcije. Prav tako se ta ekipa vključuje v kasnejše optimizacije procesov in aplikativne opreme. 

Naše IT rešitve vključujejo tudi izgradnjo informacijske infrastrukture ter njihovo vzdrževanje, ki obsega širok nabor storitev, dodatne prednosti in ugodnosti pa pomeni sklenitev vzdrževalne pogodbe. Omogočamo še gostovanje strežnikov, priključenih neposredno na infrastrukturo omrežja Perftech (kolokacija), ki zagotavlja visoko raven varnosti, opremljenosti in odzivnosti. 

Ste spoznali, da bi kaj od naštetega prišlo prav tudi vam? Prepričani smo, da bomo skupaj prišli do izjemnih rezultatov, zato nam pišite!