• Vzdrževanje IT infrastrukture zagotavlja kakovost in odzivnost
NOVICE
  
RAČUNALNIŠKA OPREMA
NOVOSTI  VERZIJE
Perftech.Largo 
 

Prijava uporabnikov

Kontakt

Prodaja
Damir Hasić+386 1 588 44 39
+386 51 635 034
Mitja Klemenc+386 1 588 44 17
+386 31 395 230

Vzdrževanje IT infrastrukture

Pravilno delovanje računalnikov in pripadajoče opreme je bistvenega pomena za nemoteno delo vsakega podjetja in  izkušnje narekujejo neprekinjeno podporo in vzdrževanje strojne ali programske opreme. Poleg tega je sam razvoj te opreme zelo hiter in zahteva nenehno posodabljanje ter zaščito.

Naši strokovnjaki izvajajo garancijsko in izven garancijsko vzdrževanje in servisiranje računalniške opreme po standardih in pogojih, ki jih predpisujejo in priznavajo največja imena računalniške in biro opreme. Za vso opremo v garancijskem roku zagotavljamo popravilo z originalnimi rezervnimi deli, ki jih predpisuje oziroma zagotavlja proizvajalec.

Ponujamo vam naslednje vrste storitev servisa in vzdrževanja:
 • tehnična pomoč in dežurstvo – serviser je naročniku na voljo 24 ur/dan vse dni v letu, za kar naročnik plačuje pavšalni znesek,
 • tehnična pomoč – serviser je naročniku na voljo med delovnim časom v dogovorjenem roku, izven njega pa po dogovoru, za kar naročnik plačuje pavšal,
 • tehnična pomoč na klic – opravljeno storitev naročnik plača po veljavnem ceniku,
 • storitev nadzora in/ali arhiviranja – serviser periodično nadzira delovanje omrežja oz. ključne opreme in skrbi, da je na opremi nameščena prava programska oprema in popravki le te, skrbi, da se ključni procesi izvedejo pravilno in to tudi preverja.

 
Katere prednosti vam prinese sklenjena vzdrževalna pogodba?

 • Hitrejši odzivni čas, ker imajo pogodbe dogovorjene odzivne čase in prednost pri reševanju pred pomočjo na klic,
 • podaljšanje uporabnosti računalniške opreme in nemoteno delovanje opreme v vseh pogojih delovanja,
 • cenovno ugodno reševanje težav, še preden se pojavijo, saj so v pogodbenem vzdrževanju vključeni tudi redni mesečni preventivni pregledi in nadzor delovanja opreme,
 • vnos zahtev po intervenciji in spremljanje poteka preko spleta.


Cenik in seznam storitev

Podrobnejši podatki o cenah in seznamu storitev strokovnjakov s tega področja se bodo odprli, če kliknete na spodnjo sliko.        

 

Ne odlašajte in si hitro zagotovite nemoteno delovanje IT infrastrukture!

Zgodbe o uspehu

 • Z uvedbo sistema Perftech.LARGO smo naredili korak naprej, saj omogoča lažje operativno delo in lažje pregledovanje podatkov. Ponuja dodatne razvojne možnosti in povezave z drugimi poslovnimi rešitvami.  
  KOTO d.o.o., Luka Babnik
 • Perftech.Largo je v hiši že dolgo vrsto let. Leta razvoja in podpore so nam prinesla informacijski sistem, ukrojen po meri uporabnika, stabilen, učinkovit in prilagodljiv.
  TKK Srpenica d.d., IT oddelek
 • Hospitality rešitev Yolanda nam je privarčevala ogromno denarja, popolnoma vsa gradbena dela in motenje gostov, saj smo rešitev lahko izvedli na obstoječi kabelski infrastrukturi.
  Hotel Slon, Gregor Jamnik, direktor
 • Perftech.MIS je prepričal tudi našega novega belgijskega lastnika in g. Barta Moonena iz nadzorne službe. Za vpogled našega poslovanja si je izbral ravno to aplikacijo. Dobro se zaveda, da ima s tem vse pomembne podatke takoj na dlani. Kjerkoli in kadarkoli.
  TKK Srpenica d.d., IT oddelek

Želite izvedeti več?

Pošljite nam povpraševanje preko elektronskega obrazca.